Goksites voor voetbal en sport

Goksites voetbal

Je kunt bij goksites voetbalwedden op competities maar ook weddenschappen afsluiten op bijna alle soorten sport. Nederlands beste goksites voor voetbal staan onder aan de pagina in gradatie opgesteld. Bij deze bookmakers kun je onder andere wedden op voetbal uit Nederland, zoals de Eredivisie, de KNVB beker en wedstrijden uit de Jupiler league. Ook voor buitenlands voetbal zoals Champions League en het internationale WK voetbal kun je terecht bij deze top goksites. Bekijk de internetsites uit het overzicht en vergelijk de bonussen die je ontvangt. Let ook op de voorwaarden voor het vrijspelen zodat je de bonus kunt uitbetalen.

Zo kun je gokken op voetbal

Om te kunnen gokken op de uitslagen van voetbalwedstrijden, moet je eerst een account aanmaken bij een goksite die de mogelijkheid van sportweddenschappen aanbiedt. Daar zet je geld op je account (waarna je eventueel ook nog bonusgeld ontvangt, maar daarover later meer). Nu kun je weddenschappen gaan plaatsen op voetbal. 

Casino Sport bonus Rondspeel voorwaarden Waardering
Betcity
Betcity
100% - €50 free bet 1x storting Bezoek
Circus
Circus
100% - €250 free bet 1x storting Bezoek
Bet365
Bet365
100% - €100 free bet 1x bonus Bezoek
Jacks
Jacks
€50 free bet 1x bonus Bezoek

Soorten weddenschappen op voetbalwedstrijden

De meeste bekende (en meest gebruikte weddenschap) is de 1x2 weddenschap. Daarbij zet je op een enkele wedstrijd in en bepaal je of het uit zal draaien op winst, verlies of gelijkspel. Een vrij risicoloze weddenschap waar vaak ook niet al te vele mee te verdienen valt. Je kunt het al interessanter maken door op de precieze uitslag in te zetten. Of duik nog dieper in de wedstrijd en voorspel welke club de eerste gele kaart krijgt of in welke minuut het eerste doelpunt valt. Je kunt ook gecombineerde weddenschappen plaatsen. Daarbij zet je in op bijvoorbeeld 3 wedstrijden en wordt je winst hoger als je ze alledrie juist voorspeld hebt. Ook tijdens de wedstrijd kun je door middel van live weddenschappen reageren op wat er gaat gebeuren. Gaat er snel een tegengoal vallen en gaat de vrije trap die ze nu moeten nemen er in? Zo ben je heel nauw betrokken bij de voetbalwedstrijd en je weddenschap, wat het plezier van het geld inzetten op voetbal verhoogt.

Bonus op goksites met voetbalwedden

Als je je aanmeldt bij een goksite om te gaan wedden op voetbal en je bent een nieuwe speler, profiteer je vaak van bonusgeld. Soms krijg je al extra speelgeld of free bet (een risicoloze weddenschap) als je je alleen maar aanmeldt voor de site. Daarnaast profiteer je van extra speelgeld door daadwerkelijk geld op je account te storten. Let wel op de bonusvoorwaarden. Vaak moet je je bonusgeld eerst een aantal keer hebben ingezet alvorens je het gewonnen geld daadwerkelijk kunt innen. Waarbij inzetten met lage odds meestal niet meetellen voor dit rondspelen. En er geldt ook vaak een bepaalde tijd binnen wanneer je die inzetten geplaatst moet hebben (30 of 90 dagen bijvoorbeeld). Ga dus op zoek naar een bonus die voor jou het meest gunstig is bij voetbalwedden. Staar je daarbij niet blind op de hoge bedragen maar neem ook de voorwaarden mee in je overweging.

Wat is de beste goksite om te wedden op voetbal?

Om dit te bepalen kun je rekening houden met een aantal verschillende factoren. Reputatie en betrouwbaarheid van de goksite zijn het belangrijkste. Daarnaast kijken we naar het aanbod waarop je kunt wedden en wat zijn de speelmogelijkheden zijn. We vergelijken de odds en bekijken de welkomstbonus en de bijbehorende bonusvoorwaarden van de verschillende aanbieders.

Waar kan je live gokken op voetbal?

Steeds meer aanbieders van sportweddenschappen bieden live voetbalwedden aan. Je kunt hier bijvoorbeeld live inzetten op Nederlands voetbal (tijdens wedstrijden uit de Eredivisie) of live gokken op Champions League wedstrijden. Veel meer soorten inzetopties heb je als je gaat wedden op de Engelse competities in de Premier League. Door toenemende populariteit is in Engeland live wedden zeer uitgebreid.

Is het legaal om op voetbal te wedden?

Ja, wedden op voetbal is legaal. Er zijn diverse online bookmakers waar je in Nederland legaal kan wedden.