Goksites voor voetbal en sport

Goksites voetbal

Je kunt bij goksites voetbalwedden op competities maar ook weddenschappen afsluiten op bijna alle soorten sport. Nederlands beste goksites voor voetbal staan onder aan de pagina in gradatie opgesteld. Bij deze bookmakers kun je onder andere wedden op voetbal uit Nederland, zoals de Eredivisie, de KNVB beker en wedstrijden uit de Jupiler league. Ook voor buitenlands voetbal zoals Champions League en het internationale WK voetbal kun je terecht bij deze top goksites. Bekijk de internetsites uit het overzicht en vergelijk de bonussen die je ontvangt. Let ook op de voorwaarden voor het vrijspelen zodat je de bonus kunt uitbetalen.

Zo kun je gokken op voetbal

Om te kunnen gokken op de uitslagen van voetbalwedstrijden, moet je eerst een account aanmaken bij een goksite die de mogelijkheid van sportweddenschappen aanbiedt. Daar zet je geld op je account (waarna je eventueel ook nog bonusgeld ontvangt, maar daarover later meer). Nu kun je weddenschappen gaan plaatsen op voetbal. 

Soorten weddenschappen op voetbalwedstrijden

De meeste bekende (en meest gebruikte weddenschap) is de 1x2 weddenschap. Daarbij zet je op een enkele wedstrijd in en bepaal je of het uit zal draaien op winst, verlies of gelijkspel. Een vrij risicoloze weddenschap waar vaak ook niet al te vele mee te verdienen valt. Je kunt het al interessanter maken door op de precieze uitslag in te zetten. Of duik nog dieper in de wedstrijd en voorspel welke club de eerste gele kaart krijgt of in welke minuut het eerste doelpunt valt. Je kunt ook gecombineerde weddenschappen plaatsen. Daarbij zet je in op bijvoorbeeld 3 wedstrijden en wordt je winst hoger als je ze alledrie juist voorspeld hebt. Ook tijdens de wedstrijd kun je door middel van live weddenschappen reageren op wat er gaat gebeuren. Gaat er snel een tegengoal vallen en gaat de vrije trap die ze nu moeten nemen er in? Zo ben je heel nauw betrokken bij de voetbalwedstrijd en je weddenschap, wat het plezier van het geld inzetten op voetbal verhoogt.

Bonus op goksites met voetbalwedden

Als je je aanmeldt bij een goksite om te gaan wedden op voetbal en je bent een nieuwe speler, profiteer je vaak van bonusgeld. Soms krijg je al extra speelgeld (of een risicoloze weddenschap) als je je alleen maar aanmeldt voor de site. Daarnaast profiteer je van extra speelgeld door daadwerkelijk geld op je account te storten. Let wel op de bonusvoorwaarden. Vaak moet je je bonusgeld eerst een aantal keer hebben ingezet alvorens je het gewonnen geld daadwerkelijk kunt innen. Waarbij inzetten met lage odds meestal niet meetellen voor dit rondspelen. En er geldt ook vaak een bepaalde tijd binnen wanneer je die inzetten geplaatst moet hebben (30 of 90 dagen bijvoorbeeld). Ga dus op zoek naar een bonus die voor jou het meest gunstig is bij voetbalwedden. Staar je daarbij niet blind op de hoge bedragen maar neem ook de voorwaarden mee in je overweging.

Karamba Casino

€10 free bet na inzet van €10 met min. odd van 2.0

Ontvang 100% tot aan €200 extra op je eerste storting.

Lees review
Mr Play

Ontvang 100% tot aan €100 extra op je eerste storting.

Lees review